$apiData['content']['article']['title']

Trivsels- og plassreglement

Trivsels- og plassreglement Drammen Camping

 

Drammen Camping skal være et sted for vennskap, glede og gode opplevelser. Vårt mål er å skape fantastiske ferieminner på en jordnær og ekte campingplass og dette trivselsreglementet gir oss noen enkle og tydelige kjøreregler for å komme dit.

 

1. Vi oppfordrer alle våre gjester til å bestille oppholdet på våre nettsider. Da får du den beste prisen og du kan selv gjøre eventuelle endringer i reservasjonen. Vilkår for endringer og kansellering ser du i bestillingen.

 

2. Betaling for oppholdet gjøres ved innsjekking dersom man ikke har forhåndsbetalt. Dersom man ønsker å forlenge oppholdet kan dette gjøres mot forhåndsbetaling på nett eller i resepsjonen. Merk at man ikke får pengene tilbake dersom man etter innsjekking forlater plassen tidligere enn planlagt.

 

3. Tid for utsjekking på avreisedag er 11:00 for hytter og 12:00 for bobiler/campingvogner/telt.

 

4. Tid for innsjekking er 15:00 for hytter og 12:00 for bobiler/campingvogner/telt. Innsjekking stenger 23:00.

 

5. Avstand mellom enheter (bobil/campingvogn med fortelt) skal være 4 meter. Dersom dette ikke overholdes kan vi kreve at gjester flytter enheten slik at sikkerheten er på plass.

 

6. Kontroller at eget brannslukkeutstyr er tilgjengelig og testet. Gå også en runde på plassen for å se hvor slukkeutstyr er utplassert.

 

7. Kun campingutstyr av normal type og størrelse kan benyttes på campingen. Det er ikke tillatt å sette opp egne innretninger i tillegg til telt og campingvogn.

 

8. Hunder skal holdes i bånd og luftes utenfor campingområdet.

 

9. Alle gjester og medarbeidere skal vise hensyn til hverandre og campingens naboer. Bilkjøring er bare tillatt mellom innkjørsel og egen tildelt plass. På den tildelte plass skal gjesten sørge for god orden.

 

10. Søppel kastes kun i egnede og utplasserte containere. Kildesortering må gjennomføres i tråd med instruksjoner på container.

 

11. Bilvask, personlig vask, klesvask, oppvask og skylling skal kun finne sted på anvist plass og aldri ved drikkevannskildene.

 

12. Campingen kan ikke påta seg ansvar for gjestenes eiendeler. Tyveri og skade som påføres campingplassens eiendom må dekkes av skadevolder eller eventuelt gjestens egen forsikring.

 

13. Campinglivet skal bringe glede for både store og små. Gjester som opptrer tydelig beruset og/eller forstyrrer ro og orden vil bli bedt om å trekke seg tilbake, eventuelt forlate campingplassen.

 

14. Høyttalere, TV, musikkinstrumenter og lignende må brukes med omtanke og hensyn til andre gjester. Det betyr lav lydstyrke om dagen og nattero mellom kl. 23.00 og kl. 07.00.

 

15. Det skal være nattero mellom kl. 23.00 og kl. 07.00. Dette er viktig for å sikre en god natts søvn for campingplassens gjester og naboer rundt plassen.

 

16. Ta vare på deg selv, de rundt deg, den fantastiske elven og naturen rundt deg :-)

 

 

Telefonnummer til Drammen Camping: +47 929 26 901

 

Telefon Brann: 110 / Ambulanse: 113 / Politi: 112

 

E-post: hei@drammencamping.no
Nettside: www.drammencamping.no