Drammen Camping

Drammen Camping

Drammen Camping image
Drammen Camping image
Drammen Camping image

Drammen Camping er av den gamle skolen og våre hytter og fasiliteter skaper for mange følelsen av å tre inn i 60-tallet på ny. Vi fokuserer derfor på godt vertskap, renhold og orden - samtidig som vi jobber med planlegging av nye Drammen Camping som vi håper vil bli realisert i løpet av noen år. 

 

Drammen camping ligger praktfult til langs Drammenselva. 10 minutter med buss til Drammen sentrum. Byens turistattraksjon, Spiralen, gir deg en glimrende utsikt over byen og omegnen, og er et naturlig utgangspunkt for fotturer i Drammensmarka. Ellers flotte spasertur og sykkelmuligheter i trivelig gangveisystem langs elva fra campingplassen og inn til byen. 3 minutter å gå til bussforbindelse til Oslo.

 

Opplev begivenhetsrike Drammen by, eventyrlige Kjøsterudjuvet og mange andre spennende aktiviteter i Drammen. Eller nyt stillheten hos oss før videre avreise til Norges mange feriedestinasjoner.

 

Drammen sentrum ligger cirka 4.5 km fra plassen. I sentrum finner du butikker, spisesteder og ikke minst Drammensbadet med inne og utebasseng. Man kan gå eller sykle langs elvepromenaden hele veien til byen. Elvepromenaden ligger lavt for å gi nærhet og kontakt med elva for byens innbyggere. Den lave bryggeplasseringen letter også atkomsten for småbåter som ønsker å legge til. Dette gir et unikt og særegent elvemiljø som trekker folk til elva for å trene eller gå tur.

Retninger

Ligger på østsiden av Drammenselva. Fra Rosenkrantzgata kan du følge skilter hele veien til campingen, hvor du tar av til McDonald's Åssiden, ta deretter Ingeniør Rybergsgate og følg denne til du møter Buskerudveien, hvor du finner Drammen Camping.